Tenniskentät 

(HUOM! vain seuran jäsenille. Tarvitset avaimen, että pääset kentälle.)


Kenttien sijainti

Seuran jäsenten käytössä on yhdistyksen omistamat Kaarihalli Kuusistonkuja 6 sekä kesäkaudella ns. Pappilan massakentät Valkamankadulla sekä Viholassa Hasselbackassa hiekkatekonurmikenttä, osoitteessa Pähkinämäentie 28.

Näsihallilla on kaksi tennisosaketta, jotka ovat jäsenten vakiovuorokäytössä. Tampereen Tennisseuran osakkeita on myös kaksi, jotka otettiin myös jäsenten käyttöön.

Kenttien varauskäytännöstä lisätietoja jäsentiedotteessa.

Kesäkaudella jäsenet saavat käyttää Valkamankadun ulkokenttiä veloituksetta ja halli on käytössä edulliseen tuntihintaan. Talvella jäsenet voivat halutessaan hakea vakiovuoroa tai varata netistä vapaana olevia vuoroja.

HUOM! KENTTIÄ VOI VARATA VAIN JÄSENET, JOILLA ON KENTILLE AVAIN!


Kentät sijaitsevat kuvan osoittamassa paikassa Nokialla. Kaarihalli on käytössä ympäri vuoden, Pappilan Valkaman kentät ja Viholan Hasselbacka vain kesäkäytössä.

Uusi varausjärjestelmä

Varausjärjestelmä on vaihtunut 2.1.2023. Vakiovuorot laskutetaan uudessa kuten aikaisemminkin, n. kahden kk:n välein. Perutuista vakiovuoroista kertyy rahasaldoa. Irtotunnit maksetaan varauksen yhteydessä Paytrailiin. 

Kirjautumis- tai rekisteröitymiskysymykset: tuki.nokiatennis@cintoia.com


Jos sinulla on tunnukset muualla Cintoian järjestelmässä:

Jos sinulla on jo tunnukset jossain muussa hallissa, jossa on käytössä Cintoian varausjärjestelmä (esim.Tats), niin voit kirjautua suoraan samoilla tunnuksilla. Samat tunnukset toimivat kaikissa Cintoian varausjärjestelmissä. Jos on kirjautumisongelmia, ota yhteys ym. tukiosoitteeseen.
HUOM: Sinun tulee silti olla Nokiatenniksen jäsen, jolla on avain halliin/kentille, jotta pääset pelaamaan!!!


Jos sinulla on vakiovuoro:

Kauden 2023–2024 vakiovuorolaisten tiedot on siirretty valmiiksi uuteen järjestelmään ja tunnuksena toimii sama sähköposti, joka on ollut osoitteena vanhassa järjestelmässä. Vakiovuorolaiset saavat tunnukset käyttöön tilaamalla uuden salasanan kirjautumissivulta kohdasta ”Kirjaudu” ja ”Salasana unohtunut”.
Tarkistathan, että omat yhteystietosi sekä vakiovuoron tiedot ovat oikein. Huom! Mahdolliset myyntiin laitetut tai perutut vuorot eivät päivity siirrossa, joten käythän tarkistamassa omat vuorosi. Vuoden alkuun tehdyt irtovuorovaraukset siirtyvät, mutta kannattaa tarkistaa.